Най-горещата любовна двойка на Фермата“ неочаквано се завърна в риалитито. Петър

...
Най-горещата любовна двойка на Фермата“ неочаквано се завърна в риалитито. Петър
Коментари Харесай

Неочаквано: Върнаха влюбените Петър и Моника във „Фермата“

Най-горещата любовна двойка на „ Фермата “ неочаквано се завърна в риалитито. Петър и Моника нахълтаха в стопанството и оставиха в ступор съотборниците си от „ Елбетица “. Двамата влязоха в предаването с останалите отстранени играчи от зеления и аления тим, само че не, с цел да се състезават още веднъж, а с цел да изненадат оживелите и да им дадат кураж седмица преди огромния край.

С появяването си Петър се втурна към продавачката на цветя Еми, която беше най-вярната му фенка. „ Сега има една съществена цел – ти да си на край и да спечелиш! Вярвам в теб! “, прошепна й на ухото той. „ Ти си нашият човек, всички сме зад теб “, увери я и Моника.

Еми, която е най-работливата участничка през този сезон, остана поласкана от вниманието им.

„ Не имах вяра че ще печеля сърцето даже на един човек във „ Фермата “, само че доста хора ми споделиха, че съм най-силната жена тук и че имат вяра в мен “, съобщи тя.

Повечето някогашни участници от „ Канатица “ пък споделиха, че желаят да видят футболиста Коко на край. Преди последната права двата враждуващи тима унищожиха оградата, която делеше стопанството на „ пъкъл “ и „ парадайс “, и седнаха на една маса. До края на предаването ще живеят дружно в благоденствие, без да се лишават от нищо./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР